Nometnes

Vai esat gatavi pasakainākajām nometnēm Ādažos?!

Ir pienācis laiks LIRAS talantu nometnēm, kurās bērniem vecumā no 7-14 gadiem būs lieliska iespēja paplašināt savu zināšanu un prasmju diapazonu, pavadot laiku kopā ar brīnišķīgiem meistariem, kas bērniem palīdzēs augt un attīstīties! Kopīgi meklēsim un atradīsim atbildes uz dažnedažādiem jautājumiem!


LIRAS nometnes ir veidotas tā, lai palīdzētu ikvienam bērnam attīstīt viņa individuālos talantus un ļautu tam spoži UZSPĪDĒT !

LIRAS organizētajās nometnēs tiek attīstītas dažādas prasmes un kompetences kā talantu attīstīšana, darbs komandā, radošums, pacietība, ideju realizēšana, patstāvība un citas prasmes, kuras ir svarīgas gan bērna vecumā, gan arī nākotnē.


Priecāsimies satikties ar Tavu bērnu mūsu brīnumainajās un pasakainajās nometnēs, lai kopīgi piepildītu bērnu Sapņus!

2024. gada vasaras dienas nometnes ir klāt:

  • LAIKS ATPŪTAI! / Ādažu Brīvās Valdorfa skolas teritorijā / 2024. gada 17. – 21. jūnijā!
    Dienas nometne bērniem un jauniešiem vecumā no 7-15 gadiem, kuri vēlas baudīt dabu, atpūtu un gardus kokteiļus! Spēles, dažādi izaicinājumi un kopīga radoša darbošanās. Nometnes dalībnieki baudīs āra džakuzi un nometnē plānots apgūt arī ēst gatavošanas prasmes. Dalībniekus sagaidīsim plkst. 9.00 un kopā aktīvi pavadīsim laiku līdz plkst. 16.00.
    Pieteikšanās: https://ej.uz/LIRAnometnes2024
  • BAĻĻĪTE! / Ādažu Brīvās Valdorfa skolas teritorijā / 2024. gada 25. – 28. jūnijā!
    Dienas nometne bērniem un jauniešiem vecumā no 7-15 gadiem, kuri vēlas jautri pavadīt laiku, apgūt praktiski ballītes plānošanas un īstenošanas prasmes, radīt savas spēles un radošas aktivitātes. Nometnes dalībnieki baudīs āra džakuzi un nometnē plānots apgūt arī ēst gatavošanas prasmes. Dalībniekus sagaidīsim plkst. 9.00 un kopā aktīvi pavadīsim laiku līdz plkst. 16.00.
    Pieteikšanās: https://ej.uz/LIRAnometnes2024
  • BURVĪGO DĪVU NOMETNE! / Ādažu Brīvās Valdorfa skolas teritorijā / 2024. gada 1. – 5. jūlijā!
    Nometne dīvām vecumā no 7-15 gadiem, kuras vēlas ļauties lutināšanai, radošām izpausmēm, pērļošanai, make-up meistarklasei, individuālai fotosesijai un dažādām meiteņu sarunām. Šis un vēl daudz kas cits – palīdzēs atklāt un attīstīt jauno dīvu talantus, intuīciju un sievišķību. Nometnes dalībnieces baudīs āra džakuzi, kokteiļus un nometnē plānots apgūt arī ēst gatavošanas prasmes. Meitenes sagaidīsim plkst. 9.00 un kopā aktīvi pavadīsim laiku līdz plkst. 16.00
    Pieteikšanās: https://ej.uz/LIRAnometnes2024
  • GARDĒŽI TURPINA FESTOT! /Ādažu Brīvās Valdorfa skolas teritorijā / 2024. gada 8. – 12. jūlijā!
    Dienas nometne bērniem un jauniešiem vecumā no 7-15 gadiem, kuri vēlas prieku, satikšanos un garšīgu ēdienu baudīšanu kopā, radot pašiem arī dažādus ēdienus, dzērienus un maģiskus kokteiļus. Nometnes dalībnieki baudīs āra džakuzi, turpinās pilnveidot savas grilēšanas prasmes un iepazīs dažādas jautras spēles ballītēm! Dalībniekus sagaidīsim plkst. 9.00 un kopā aktīvi pavadīsim laiku līdz plkst. 16.00.
    Pieteikšanās: https://ej.uz/LIRAnometnes2024

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc piesakies jau tagad! Pieteikšanās saites pie katras nometnes!

Ieskats iepriekšējo gadu nometnēs:

Vecāki! Mūsu nometnē Jūsu bērnam būs super droši, jo ievērosim visus Izglītības un zinātnes ministrijas sagatavoto vadlīniju punktus “Vadlīnijas piesardzības pasākumiem bērnu nometņu organizētājiem” un visas nodarbības norisināsies 2-3 atsevišķās grupās.